Wie zijn wij1Mijn naam is Jeanne Philipsen.

 Als leerkracht werk ik op OBS Oog in Al. Op zoek naar meer harmonie in mijn leven ging ik Tai Chi beoefenen en wat later volgde een proeflesYoga . Yoga voelde zo goed voor mij dat ik in 2005 het besluit nam om een opleiding voor Yogadocent te gaan volgen. De keuze viel op de 4- jarige Yogadocentenopleiding Saswitha Bilthoven, erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland. Gedurende mijn opleiding deed ik diverse modules o.a. de module Yoga voor kinderen en jongeren. Helemaal enthousiast volgde ik in 2008/2009 succesvol de Jaaropleiding voor Kinderyoga-docent bij Leen Demeulenaere in België.
Na mijn specialisatiejaar Chakrapsychologie heb ik in 2014 bij Saswitha mijn diploma behaald en sta ik ingeschreven bij de Vereniging Yogadocenten Nederland.
Yoga heeft mij enorm geholpen in mijn leven, fysiek o.a. bij het vinden van een natuurlijke buikadem, souplesse, rust en ontspanning,  geestelijk o.a. bij het ontwikkelen van kracht en vreugde en het ontdekken van mijn authenticiteit. 

Wil je meer informatie over mijn lessen?

Neem contact met mij op
Jeanne Philipsen

 

 Wie zijn wij2Mijn naam is Elke van Houwelingen.

Sinds 2010 geef ik, met veel plezier, zwangerschapsyoga in Oog in Al. Na mijn studie psychologie ben ik met yoga in aanraking gekomen. Het werd een belangrijk deel van mijn leven. Toen mijn zoon in 2005 naar school ging ben ik de Saswitha opleiding tot yogaleerkracht, gaan volgen. In 2007 behaalde ik mijn praktijkdiploma en startte met het geven van hatha yoga lessen. Yoga is voor mij een weg, een manier van leven geworden. Door regelmatig yoga te beoefenen ervaar ik persoonlijke groei en rust.
In juli 2009 behaalde ik mijn diploma zwangerschapsyoga. Mooi aan de zwangerschapsyoga, in het bijzonder, is het naar binnen keren.  Het in contact komen met je bekken en je kindje. Stilstaan bij een wonder. De zwangerschap bewust ervaren. Zwangerschapsyoga brengt je thuis in je lichaam en schenkt je vertrouwen.

Wil je meer informatie over mijn lessen?
Neem contact met mij op
Elke van Houwelingen

 

Wie zijn wij3