Yoga volwassen1Volwassen zijn, verantwoordelijkheden dragen. Het vraagt veel energie, tijd, inspanning en vaak stress. Yoga is een moment van aandacht en rust helemaal voor jezelf in het hier en nu.

Een stilte moment te midden van alle wervelingen van het dagelijkse leven.

Tijdens de lessen gaan we yogahoudingen beoefenen, waarbij adem en concentratie een belangrijke rol spelen voor extra verdieping, we besluiten iedere les met een ontspanningsmoment.

Yoga volwassen2
Het gaat tijdens het beoefenen niet zozeer om lenig te worden maar meer om souplesse te ontwikkelen, zowel lichamelijk als geestelijk. Iedereen kan souplesse ontwikkelen afhankelijk van je eigen grenzen en mogelijkheden. Je leert bewuster omgaan met o.a. adem, spanning en ontspanning. Je kunt weer in contact komen met jezelf, leren luisteren naar je eigen lichaam en naar jezelf

 

Yoga volwassen3Wat doet het voor je?

Wat wil je dat het voor je doet?
Even een rustmoment in je jachtige bestaan?
Dat je adem weer een ontspannen buikadem wordt?
Je beter kunnen concentreren? 
Je weer lekker gaan voelen in je vel?
Je beter leren ontspannen?
Beter kunnen slapen? Of….
Evenwichtiger en krachtiger worden?
Yoga is een hulpmiddel en geen doel.

Door met volle aandacht bezig te zijn met jezelf geef je jezelf de kans verder te ontwikkelen, lichamelijk, geestelijk en emotioneel.

Voor Wie?

Voor volwassenen. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. Je hoeft niet lenig te zijn. Je komt voor jezelf en doet de houdingen op eigen niveau. Iedereen is welkom!

Gegeven door

Jeanne Philipsen
Telefoon 06-15154714
Jeanne geeft les op maandag- en woensdagavond
Zie data en kosten.

 

VYN logo